Er Joe Rogan det nye offer for Cancel-Culture?

Det begyndte med såkaldte falske informationer om Covid-19, og udviklede sig derefter hurtigt til beskyldninger om racisme: En videosammensætning af Joe Rogan, der bruger N-ordet, florerer nu på nettet. Videoen er taget ud af kontekst, og kan derfor være misvisende.

Nu er der magtfulde folk, der vil censurere Joe Rogan. Dette er ikke så overraskende i disse cancel-culture tider. Joe Rogan er en konkurrent til mainstreammedierne, der har en stor magt i forhold til, hvordan de kan påvirke befolkningen. Nu er der så kommet en person, der har rækkevidden til at kunne stille spørgsmålstegn til mediernes narrativ.

Joe Rogan stiller kritiske spørgsmål, og lytter rent faktisk til sine gæster. Han kan endda skifte mening, hvis han tager fejl. Denne slags sker typisk ikke hos medier som CNN, der tydeligvis er forudindtagede (venstreorienterede), og ikke giver den samme tid til sine gæster, som Joe Rogan gør.

Det hele handler i sidste ende om magt. Og det er interessant at se, hvorledes eliten, herunder medierne, laver et nærmest koordineret angreb på dem, som de ønsker at lukke munden på.

Nu er Joe Rogan så kommet for tur. Han er en vigtig kritisk stemme, hvorfor det er vigtigt at bakke op om ham. Hvis dette får lov at fortsætte, er det bare et spørgsmål om tid, før der vil blive indført mere censur. Mere vil have mere.

Se mere her på Rumble:

https://rumble.com/vuash1-joe-rogan-smeared-as-a-racist.-dave-rubin-reacts-direct-message-rubin-repor.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *