Jon Stewart goes full retard

Jon Stewart er blevet super-woke og anti-hvid. I sit show “The Problem With Jon Stewart”, taler han om hvid racisme. Man må forstå, at alle hvide mennesker mere eller mindre er racistiske, fordi de er – hvide. Sikke et fald fra at have været en komiker, der rent faktisk kunne komme med komiske indslag og interessante pointer. Jon Stewart has fallen.

Læg mærke til slutningen af klippet, hvor han lyver om Sullivan’s argumenter. Her påstår han, at Sullivan tilhører den gruppe af hvide mennesker, der er kede af, at skulle skabe bedre livskvalitet hos den amerikanske befolkning (underforstået: den sorte befolkning i USA): “om de er mennesker, der studerer den, mennesker der dedikerer deres liv til at forandre den, eller mennesker der er kede af at skulle gøre det.” Dette er simpelthen forkert. Det er naturligvis ikke det, Sullivan siger. Det vil man vide, hvis man lytter. Men det gør Stewart bare ikke.

Og så er der udskamningen, hvorved man prøver, at lukke ned for sine modstandere ved at svine dem til, i stedet for at indgå i en ærlig og åben dialog. Således kan Stewart ikke dy sig for at kalde Sullivan en “motherfucker”. Ikke særligt professionelt, især ikke, hvis man er talkshow-vært.

Showet er i høj grad politisk ladet med følelser af (selv)retfærdighed. Derfor lykkedes det aldrig at skabe en frugtbar dialog. Stewart afviser Sullivan inden han overhovedet når at høre, hvad han har at sige, hvad enten han kalder ham en “motherfucker”, gestikulerer urolige kropsbevægelser, eller opfører sig som et barn, ved at tale ned i bordet, i en ironiserende og nedladende tone, imens han prøver at være sjov.

Det er næsten tribalt: Det er Sullivan mod den sure og krænkede flok af anti-hvide liberale, og ikke at forglemme, en kvinde der både er anti-white og anti-male. Sikke et cirkus. Man vil gøre sig klog i ikke at være en del af det.

Kilde:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *