Skolebørn tabte Koran: Moder sættes for “sharia-domstol”

En moder er blevet sat for noget, der ligner en “sharia-domstol” efter at hendes barn har tabt en Koran i sin skole. Skoleeleven har sidenhen modtaget dødstrusler, alligevel bliver hændelsen af politiet behandlet som en “had-forbrydelse” begået mod muslimer. Således skriver Kontrast:

“I Wakefield, England forrige uge konkurrerede en gruppe britiske skolebørn i computerspillet Call of Duty. Her aftalte børnene, at vinderen måtte give taberen en udfordring, der blev at taberen skulle købe en koran og tage den med i skole den følgende dag.

Nu har skoleelevernes udfordring imidlertid fået voldsomme konsekvenser.

For ifølge BBC endte koranen med at få ridser, da den blev slået ud af hånden af en anden elev, hvorved den endte på jorden.

Det har nu resulteret i, at den 14-årige dreng, der medbragte Koranen, har fået det muslimske lokalsamfunds vrede at føle.

Efter det kom frem, at koranen endte på jorden, har skoleeleven blandt andet modtaget dødstrusler, og politiet er blevet inddraget.

Politiet er dog ikke blevet involveret, fordi truslerne er blevet anmeldt.

Til gengæld er politiet gået i gang med at efterforske sagen om den tabte koran som en ‘hate incident’ – en hadrelateret hændelse.”

Moderen er naturligvis bange for den vold som måtte følge, hvis ikke hun underkaster sig, og har ingen beskyttelse fra Staten. Tværtimod kan man i videoen (se link i bunden) se, hvorledes den britiske politimand indgår i det, der ligner en sharia-domstol.
Dette er endnu et godt eksempel på Vestens selvmord. Man har lukket fremmede mennesker ind i landet, som aldrig skulle have været der til at begynde med. Det betyder, at de friheder man før har haft, langsomt vil forsvinde i takt med at antallet af mennesker, der ikke deler vestlige værdier, stiger.
Det handler i øvrigt ikke kun om den muslimske indvandring. Det handler om multikultur. Multikulturen er og bliver et forfejlet eksperiment, der vil forandre Europa til noget, som de fleste givetvis ikke ønsker.
Vil Europæerne begynde at vågne op i fremtiden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *