TV2 lyver om etnicitet

En 36-årig “svensk” mand er, ifølge TV2, fredag aften blevet skudt og dræbt på Vesterbro i København. Men der er ikke tale om en svensker. Der er derimod tale om en mand af arabisk herkomst. Det har TV2 oplyst på et senere tidspunkt, ligesom Ekstrabladet har bragt billede og navn af ofret, Salam Al-Jawahiri.

Han er forbundet til banden NNV (NNV står før Nørrebro Nordvest). NNV er en kendt indvandrerbande. Medlemmerne er typisk af mellemøstlig herkomst (de er altså ikke svenskere). Han associeres desuden med “Amir Mekky”, der er dansk statsborger. Amir Mekky har tilsyneladende, fra navnet at dømme, mellemøstlige rødder.

Medierne burde være ærlige omkring etnicitet (hvilket de ikke er), så den almindelige dansker ikke forledes til at tro, at svenskerne pludselig er begyndt at begå bandevold.

Forhåbentlig er folk snart ved at være klar over, at medierne ofte ikke er pålidelige. Man ønsker at lukke øjnene på folk, frem for at oplyse dem om realiteterne – nemlig at volden er importeret fra Mellemøsten. Den er et resultat af det multikulturelle eksperiment.

Links:

TV2:

https://nyheder.tv2.dk/krimi/2022-02-05-mordoffer-fra-koebenhavn-blev-tidligere-reddet-af-politiet

Ekstrabladet:

https://ekstrabladet.dk/krimi/draebt-i-koebenhavn-saadan-undgik-han-doeden-i-sverige/9116628

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *